2011/10/26

10262011 0:47

kello uhoaa syysyön tuimuutta ja lupaa kostaa aamulla sen, että vielä istun tässä. kurkussa pienet puistonmiehet raappaa kurkunseiniä teräsviiloilla. skraaps skraaps.
greta hurisee sohvannojalla, tuo pieni pullea moottori. jos sähkön sammuvat, saamme siitä oivan generaattorin. toimisipa muuallakin yhteiskunnassa - virtaa talouksiin toisia silittämällä. en tiedä mitä näiltä päiviltä odotan. sain töitä ja ostin uudet pensselit ja bambupaperia. nuristen yritän ojentua muiden maailmalaisten tempoon. kuka senkin keksi, että maailma toimii vain jos kaikki ovat tehokkaita klo 8-16. minä tahdon olla tehokas kun muut tankkaavat sieluaan yön antimilla. minä tahdon nauraa aamuille ajan kanssa, uida vastavirtaan ja irvistää kadunpuolen pukuherroille.

xxx
A.





#3 maalaa.
   osta värejä jotka saavat unohtamaan syysahdistuksen ja huolet. tshekkaa myös kirppisten valikoima ja taideliikkeiden alekorit. älä nihrusta vaan lätki loivin liikkein ja suurpiirteisesti. niin että kätesi maalaa tunteet paperille ilman turhaa ajatustenjuoksua. kun olet valmis etsi kirppikseltä tai ikeasta sopivat kehykset ja ripusta tämä päivä paikkaan, josta se tervehtii sua aina kun suru tuppaa hiipiä puseroon.
<3

1 kommentti:

  1. mahtava. kiitos. mun ei enään tarvitse lainata kirjoja.voin lukea parempaa täältä.

    VastaaPoista