2011/11/03

PARAS TULEHDUSKIPULÄÄKE, NO CHEMICALS, PURE DREAMS.

äiti auta.
"voi ku joku tulis ja halis".!
mykoplasma plus tulehdus kahdessa paikassa ruumistani, henkihieveriyskänpuuskat ja liian suuret anispastillit, kauniit nhenäliinat loppuivat enkä voi edes juoda teetä ja hikoilen kuin vaihdevuotinen mummu mutta ilman villahuopaa tulee vilu.
oh..
onneksi mulla silti on maailman suloisin kissanpentu seuranani, filmtownin seiskapaketti ja räikyvän värikäs mielensisäinen maailmani, jossa maailma on iltaruskon värinen ja jossa lennellään ilmapalloista ja alushousuista tehdyillä leijoilla, suudellaan ja nauretaan ja eletään astrid lingrenin saduissa, juodaan pommac'ia lasipulloista ja sateenkaarenvärisiä karamelleja pahvitötteröistä, nukutaan päiväunet isoon tammeen ripustetussa soutuveneessä, livutaan omatekoisella lautalla pitkin joenvartta ja matkustetaan hassuissa mekoissa venetsiaan.<3
-- ja onpahan myös valokuvat ja muistot, joissa maleksia ja haavella uusista elämyksistä.

#5 haaveile, tyttö.
   ei maksa, ei verota, ei rajoita. tosin vaarana hukkua haaveisiinsa, mutta siitä kyllä tosielämä ravistelee äkkiä alas. suosittelen toteutettavan usein ja impulsiivisesti. vähintään kerran päivässä ja erityisesti ennen nukkumaanmenoa.

from dreamland,
A. xxx









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti